Játékok

Szókeveredés. (kutyafajták)

renib stzrpoá

dngloe rvreirete

rí etetszr

etiews

kiryrohes rtriree

Ha meg tudtad fejteni a kutyafajtákat akkor írd le nekem az e-mail címemre! jazminhelga@freemail.hu és ha nyersz  kérdeszhetsz tőlem az oldalhoz kapcsolatosan vagy csinálhatok fejlécet meg ilyesmiket! :)

Ebben a feladatban írok pár kutyafajtáról jellemzőket és ti találjátok ki!

Nagy testű hosszú szőrű a becézése maci, sokat eszik, régen kocsikat húzott és nyájat örzött. Gyerekeket kedveli, jó házörző, de nem egy vérengző kutya.

Nagy testű hosszú szőrű a hozzá hasonlít a labradorra, vakvezető kutya, vadász kutya, gyerekeket imádja,nagy a mozgásigénye, jó házörző.

Kis testű közepes hosszúságú a szörzete, gyerekek fáraszthatatlan sporttársa, trimmelik, nyírják, nagyon nagy a mozgásigény, régen vadászatra használták rokona a cairn terrier, házörzőnek jó lenne, de kis termete miatt ez a feladat nem neki való.

Kis testű hosszú szőrű, nyírni kell a bundáját, kiállításokon minden ilyen fajta szinte hosszű  szörzetű, nagy a mozgásigénye, gyerekeket imádja, gazdája mellől egy tapotatt sem mozdul.

Közepes méretű, közepes hosszúságú a bundája, gyerek szerető, okos kutya, vadászatra használták valahol még mindig előfordul, de mostmár inkább kedvtelenítésből tartott kutya, mozgásigény a vadászat miatt nagy, hosszú a fuli vannak hullámos rajta a szőr.

Ezt is küld el az e-mail címemre és mégtöbbet kérdeszhetsz!

 

 

 

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Örülsz, hogy végre tavasz van?
Igen nagyon nagyon! (:
Igen már elegem vana télből! (:
Hát... igen is meg nem is.. I:
Nem annyira ):
Fújj sokkal jobb a tél nem örülök!! :@